Onze 3D kennis en ervaring toepassen binnen jullie bedrijf

Wij helpen bedrijven in de technische sector met hun 3D-vraagstukken in meest brede zin van het woord. Vaak hebben wij al antwoorden of ervaring met de vragen die er liggen, aangezien wij binnen dezelfde sector vaak wel een passende referentie hebben. Daarnaast zijn er klanten die ons uitdagen het nieuwste van het nieuwste voor hun te ontwikkelen. Ook deze uitdagingen gaan wij graag aan.
Visie | Letink Design

Toegevoegde waarde,
waarom anders?

Wat ons onderscheidt van een ander, is dat bij ons alle projecten iets moeten toevoegen aan die van jullie. Dit kan soms zo simpel zijn als het creëren van een crowd stopper, die enkel de show moet stelen op een beurs, of een online configurator die keihard moet zorgen voor een verhoging van leads of de conversie hiervan.
Waarde toevoegen met 3D-technieken
Wij maken functionele 3D experiences. Dat wil zeggen: presentaties die er mooi uit zien, maar ook een doel dienen. Waarde toevoegen met 3D-technieken noemen wij dat. Wij werken met bestaande of nieuw te maken 3D-modellen die in de juiste context of applicatie kunnen bijdragen aan processen. Denk hierbij aan: visuele en daarmee betere communicatie, versnelling van bedrijfsprocessen, flexibele content-aanpassingen en een constante kwaliteit van jouw presentaties.
Visie | Letink Design
Video afspelen
Visie | Letink Design

Van technisch 3D-model naar Sales en Marketing tools

Waar we zien dat 3D-modellen vaak worden gebruikt voor ontwerp en engineering, willen we deze meer waarde geven door ze in te zetten in de ondersteuning van Sales en Marketing. Je kunt eenvoudig jouw producten presenteren in een realistische kwaliteit, op diverse platforms (van mobiel tot web) en in verschillende formaten om de juiste informatie te tonen waar op dat moment naar wordt gevraagd in het contact met jullie klanten.

Voordelen: waarom over naar virtueel?

Door het optimaliseren of creëren van jouw 3D-database, kunnen presentaties worden gerealiseerd in een fractie van de tijd en op elk gewenst moment. Het maken van 3D-presentaties op deze wijze is snel, voordelig en vooral ook flexibel, zonder dat er op kwaliteit ingeleverd hoeft te worden.  Grote, nieuwe lanceringen of de kleinste wijzigingen aan het product. Je hoeft deze nu niet meer op de weegschaal van kosten en planning te leggen. Wanneer de workflow staat, zijn deze variabelen vooraf bepaald.
Visie | Letink Design

Meer halen uit je 3D-content

Voor onze klanten werken wij het liefst in de rol van 3D-partner. Dus geen lange offerte-trajecten of complexe briefings, maar duidelijke afspraken en een workflow op voorhand bepaald. 

Op deze manier creëren wij 3D presentaties die matchen met jullie wensen en eisen. Hierdoor kunnen wij jullie verzoeken vlot omzetten naar een resultaat, binnen de vooraf besproken planning en budget. 

Dit noemen wij ook wel Full Service 3D. De ultieme management van jouw 3D-presentaties. 

Visie | Letink Design
Video afspelen

Alle voordelen
op een rijtje

Kosten/tijd besparend

De doorlooptijd is vele malen korter, omdat alles digitaal gebeurt. Dit drukt de kosten ook enorm ten opzichte van traditionele methoden met bijvoorbeeld foto of video.

Kwaliteit

Digitale modellen zijn gemakkelijker te beheren en up-to-date te houden dan traditionele methoden. De ‘digitale’ studio staat altijd klaar en is niet gevoelig voor invloeden van buitenaf.

Flexibiliteit

Doordat alles bij ons op kantoor gemaakt kan worden, zijn wij niet afhankelijk van externe factoren. Hierdoor kunnen wij snel (vaak al binnen een dag) de gewenste presentaties gereed maken.

Digitaal delen

Wanneer je te maken hebt met meerdere producten of collega-bedrijven, dan kun je de gemaakte, digitale code kopiëren. Zo kunnen meerdere team-leden profiteren van de gemaakte app.

Waar wacht je nog op?

We snappen natuurlijk dat er nog veel vragen kunnen zijn om jullie eigen project op te starten, maar de voordelen hebben we hopelijk duidelijk kunnen maken hierboven. Feit is dat de mogelijkheden van 3D enorm zijn en wij binnen de juiste omgeving zeker een toegevoegde waarde kunnen leveren binnen jullie processen.
Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.