Wil je graag bij ons komen werken? Bekijk hier onze vacatures

Denk jij een goeie aanvulling te zijn binnen het team van Letink?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Ook open sollicitaties zijn van harte welkom.

Elk half jaar zijn we op zoek naar stagiaires, lijkt jou het leuk om bij ons stage te lopen? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op!

ui-ux-letink

Eén team, één taak!

Eén ding is zeker, we zijn gepassioneerd over het maken van digitale 3D experiences. Vooral vanwege de benodigde combinatie van creativiteit en techniek. De uitvoering hiervan is niet altijd vanzelfsprekend, maar als je de juiste combinatie van specialisten inzet, zullen de resultaten je verrassen.

Vacature: Business developer

Voor de versterking van ons Sales-team, zijn wij op zoek naar een Business developer die goede beheersing heeft van de Duitse taal. Heb jij gevoel voor digitale en moderne presentatietechnieken? En de skills om dit te motiveren bij onze nieuwe en bestaande klanten? Dan gaan we graag eens het gesprek met jou aan.
Werken bij | Letink

Neem voor open sollicitaties contact met ons op

.

Bekijk onze stageplekken

 Heb jij gevoel voor digitale en moderne presentatietechnieken? En de skills om dit te motiveren bij onze nieuwe en bestaande klanten? Dan gaan we graag eens het gesprek met jou aan.

Wij zijn opzoek naar een stagiair(e) 3D developer/modeler, ter ondersteuning van ons team!
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste stagiair die ons kan helpen met het optimaliseren van de User Experience en ontwerpen van onze 3D applicaties.
Werken bij | Letink
Werken bij | Letink
Werken bij | Letink

Blije collega's betekent blije klanten

Wanneer we een nieuw project starten, kunnen we hier met het team volledig voor gaan. Om de inspiratie, creativiteit en samenwerking tussen onze collega’s optimaal te houden, genieten we ook graag samen van activiteiten buiten kantoor om. 

Daarnaast proberen we het projectteam te betrekken bij de klant-communicatie, om betrokkenheid te optimaliseren. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.