Wil je graag bij ons komen werken? Bekijk hier onze vacatures

Denk jij een goeie aanvulling te zijn binnen het team van Letink?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Ook open sollicitaties zijn van harte welkom.

Elk half jaar zijn we op zoek naar stagiaires, lijkt jou het leuk om bij ons stage te lopen? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op!

Kom langs

Letink Design B.V.
Dorpsstraat 143a
7468 CJ Enter (NL)

Neem contact op

085 – 065 32 64
info@letink.nl

Eén team, één taak!

Eén ding is zeker, we zijn gepassioneerd over het maken van digitale 3D experiences. Vooral vanwege de benodigde combinatie van creativiteit en techniek. De uitvoering hiervan is niet altijd vanzelfsprekend, maar als je de juiste combinatie van specialisten inzet, zullen de resultaten je verrassen.
Werken bij | Letink Design

Vacature: Projectmanager

Wij zoeken een projectmanager die fungeert als de centrale spil tussen onze productiemedewerkers, het managementteam en onze klanten. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen (en het bewaken) van de lopende projecten. Dit houdt in: de planning, budget, kwaliteit, maar ook hét aanspreekpunt voor onze collega’s en klanten

Vacature: Business developer

Voor de versterking van ons Sales-team, zijn wij op zoek naar een Business developer die goede beheersing heeft van de Duitse taal. Heb jij gevoel voor digitale en moderne presentatietechnieken? En de skills om dit te motiveren bij onze nieuwe en bestaande klanten? Dan gaan we graag eens het gesprek met jou aan.
Werken bij | Letink Design
Werken bij | Letink Design

Vacature: (Junior) Programmer

Als programmer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en testen van onze 3D applicaties. Je bent analytisch ingesteld en werkt nauwkeurig met het oog op schaalbaarheid. Je schrijft zelf een kwalitatief goede code met voldoende begeleidend commentaar. Je bent leergierig, en deelt graag je kennis met je collega’s.

Interesse om bij ons te komen werken. Neem contact op

Bekijk onze stageplekken

 Heb jij gevoel voor digitale en moderne presentatietechnieken? En de skills om dit te motiveren bij onze nieuwe en bestaande klanten? Dan gaan we graag eens het gesprek met jou aan.

Wij zijn opzoek naar een stagiair(e) 3D developer/modeler, ter ondersteuning van ons team!

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste stagiair die ons kan helpen met de positionering van ons bedrijf op de markt.

Werken bij | Letink Design
Werken bij | Letink Design
Werken bij | Letink Design

Blije collega's betekent blije klanten

Wanneer we een nieuw project starten, kunnen we hier met het team volledig voor gaan. Om de inspiratie, creativiteit en samenwerking tussen onze collega’s optimaal te houden, genieten we ook graag samen van activiteiten buiten kantoor om. 

Daarnaast proberen we het projectteam te betrekken bij de klant-communicatie, om betrokkenheid te optimaliseren. 

Wat kun je verwachten?

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.