Wil je graag bij ons komen werken? Bekijk hier onze vacatures

Denk jij een goeie aanvulling te zijn binnen het team van Letink?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Ook open sollicitaties zijn van harte welkom.

Elk half jaar zijn we op zoek naar stagiaires, lijkt jou het leuk om bij ons stage te lopen? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op!

ui-ux-letink

Eén team, één taak!

Eén ding is zeker, we zijn gepassioneerd over het maken van digitale 3D experiences. Vooral vanwege de benodigde combinatie van creativiteit en techniek. De uitvoering hiervan is niet altijd vanzelfsprekend, maar als je de juiste combinatie van specialisten inzet, zullen de resultaten je verrassen.
Werken bij | Letink

Vacature: Programmer

Als programmeur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en testen van onze 3D / VR / AR applicaties. Je bent analytisch ingesteld en werkt nauwkeurig met het oog op schaalbaarheid. Je schrijft zelf een kwalitatief goede code met voldoende begeleidend commentaar. Je bent leergierig, terwijl je ook graag kennis deelt.

Vacature: 3D Developer

Kom ons team versterken als 3D Developer! Wij zijn opzoek naar een 3D developer/modeler, ter versterking van ons team! De werkzaamheden zijn enorm gevarieerd, maar komen in de basis neer op het omzetten van technische 3D-modellen van onze klanten naar mooie, interactieve en functionele applicaties. Je komt terecht in een gezellig en ervaren team, waarbij inzet de belangrijkste competentie is.

Werken bij | Letink

Neem voor open sollicitaties contact met ons op

.

Bekijk onze stageplekken

Als stagiair programmer werk je mee aan het ontwikkelen en testen van onze 3D applicaties.
Wij zijn opzoek naar een stagiair(e) 3D developer/modeler, ter ondersteuning van ons team!
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste stagiair die ons kan helpen met het optimaliseren van de User Experience en ontwerpen van onze 3D applicaties.
Werken bij | Letink
Werken bij | Letink
Werken bij | Letink

Blije collega's betekent blije klanten

Wanneer we een nieuw project starten, kunnen we hier met het team volledig voor gaan. Om de inspiratie, creativiteit en samenwerking tussen onze collega’s optimaal te houden, genieten we ook graag samen van activiteiten buiten kantoor om. 

Daarnaast proberen we het projectteam te betrekken bij de klant-communicatie, om betrokkenheid te optimaliseren. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.