visualisaties

schetsontwerpen
interieur en exterieur
opgewerkte 2D tekeningen
productvisualisaties

visualiseren

Wij kunnen uw ideeën omzetten in scherpe en stijlvolle visualisaties. Afhankelijk van uw wensen kunnen we dat doen in verschillende richtingen. Zo maken we onder andere artist impressions, animaties, grafische ontwerpen, pre-visualisaties, 360 renders en hybrides hiervan. Alles met hetzelfde doel: het visueel maken van data.

ervaring

We hebben veel kennis op het gebied van het creëren van impressies van toekomstige bouwlocaties, het visualiseren van vernieuwingen aan bestaande gebouwen en het maken van visualisaties die de waarheid, toekomst of verleden kunnen tonen.

voordelen

Processen met betrekking tot constructies, architectuur, machines etc. gaan vaak gepaard met hoge kosten. Aanpassingen tijdens het bouwproces zijn duur en ongewenst. Vaak zorgen deze interrupties ervoor dat de bouw langer duurt. Het bedrijfsleven kan door middel van onze visualisaties een accurate voorstelling krijgen van het huis of gebouw, voordat er ook nog maar een eerste schep in de grond is gezet.

Deze visualisaties zijn flexibel, en aanpassingen kunnen simpel worden doorgevoerd zonder dat de kosten hoog oplopen. Afhankelijk van uw behoeften kunnen de visualisaties verschillen van basis schetsen tot uitgebreide 3D renders, animaties of interactieve visuele tours.

360 tours

360 visuele tours laten je een ruimte of locatie zien vanuit elke gewenste hoek. Door de 360 technologie is het alsof je zelf op de locatie staat. Als u iemand een bepaalde locatie wilt doen ervaren, is de 360 visuele tour echt iets voor u.

schetsen

Basisschetsen en plattegronden worden vaak gebruikt in de bouwsector. Ze hebben een belangrijke plek in de industry, maar ze vertalen zichzelf niet altijd even goed naar klanten of kopers. Het is soms moeilijk in te beelden hoe de lichtinval in een huis werkt, of hoe de ruimte van het gebouw is ingedeeld. Visualisaties in allerlei vormen kunnen daar verduidelijking in brengen en bovendien een hele gave voorstelling van uw idee bieden.

samenwerking

De visualisaties die wij creëren kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden. In overleg met u kunnen wij  bepalen welke methode het meest geschikt is voor uw idee en/of wens. Visualisaties worden door iedereen gebruikt omdat ze een duidelijker beeld geven van wat de klant te wachten staat. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

meer weten?

bekijk hieronder een projectvoorbeeld

wij kunnen nog veel meer!

ALLE DIENSTEN!