virtual reality

360° foto’s
360° video’s
real 3D
gamification
apps

technologie

Door middel van virtual reality technologie kan de gebruiker zich volledig in een andere omgeving wanen. Dit kan door middel van 360 fotografie, 360 videografie en real 3D. Naast 360 en real 3D is virtual reality ook te gebruiken voor andere doelen zoals digitaal vergaderen, livestreaming, storytelling en serious games. De beleving staat voorop. Laat uw klanten uw product gebruiken door deze in een applicatie te verwerken.

toepassing

Afhankelijk van de behoeften van de klant, kunnen wij content creëren om vervolgens te verwerken in een (mobiele) applicatie. Wij bouwen onze applicaties op zo’n manier dat deze voor de meeste apparaten en mobiele apparaten geschikt zijn. Zo bereikt u een zo groot mogelijk publiek. Door middel van dynamische content kan uw applicatie ook makkelijk geupdate worden met nieuwe inhoud. Virtual reality is een nieuwe manier om uw producten te kunnen tonen. Het is makkelijk in gebruik en, afhankelijk van de implementatiewijze, ook altijd bij de hand.

Twee van de voornaamste platformen voor virtual reality zijn mobile devices en computers. Elk heeft zijn voor- en nadelen, maar in overleg met u kunnen wij een goed advies geven over wat het beste aansluit bij uw visie.

besturing

Het besturen van VR applicaties kan op verschillende manieren tot stand worden gebracht: van touchcontrollers tot afstandsbedieningen tot het bedienen met uw ogen. Door onze kennis en ervaring met VR kunnen wij de meest geschikte methode kiezen of ontwikkelen voor de gebruiker.

Applicaties kunnen ook opgezet worden zodat deze via het web te gebruiken zijn of te downloaden zijn voor thuis gebruik.

meer weten?

bekijk hieronder een projectvoorbeeld

wij kunnen nog veel meer!

ALLE DIENSTEN!