De mogelijkheden van virtual reality

Virtual Reality, of VR, houdt in dat je gebruikers meeneemt in een volledig digitale (of virtuele) wereld. Je kunt mensen echter onderdompelen in een presentatie, maar ook een technische instructie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Virtual reality (toepassing) | Letink Design
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op
Virtual reality (toepassing) | Letink Design

Virtual reality

Virtual Reality is al lang niet meer alleen voor gamers. Deze techniek ziet nu steeds vaker doorgang in de zakelijke wereld als het gaat om training, educatie of productbeleving. Wij leveren VR presentaties om klanten of bezoekers producten op ware schaal te beleven in een ontworpen setting, waardoor de gebruiker even los gebonden wordt zijn/haar directe omgeving. Ook kunnen VR presentaties ingezet worden om personeel te trainen in het gebruik en onderhoud van jullie producten.

Het besturen van VR applicaties kan op verschillende manieren tot stand worden gebracht; van Touch controllers tot afstandsbedieningen tot het bedienen met uw ogen. Door onze kennis en ervaring met VR kunnen wij de meest geschikte methode kiezen of ontwikkelen voor de gebruiker.

Gerelateerde projecten
Voordelen
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Virtual reality (toepassing) | Letink Design
Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.