Te veel om samen te vatten op één pagina, maar er is van alles mogelijk in de wereld van 3D

Wij zijn Letink Design, een bedrijf gespecialiseerd in 3D-presentaties, met de focus op 3D voor de technische sector. 

Door het creëren of optimaliseren van 3D-data, kunnen complexe of zware 3D-modellen eenvoudig en flexibel worden verwerkt tot interactieve configuratoren, online presentaties, mobiele apps, virtuele beurzen of de vaak bekende 3D visualisaties en animaties. 

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen

Het maken van een 3D experience die moet presteren, vergt veel kennis van zaken. Wij kunnen jullie team van A-Z begeleiden wanneer het gaat om strategie, ontwerp, ontwikkeling en onderhoud.

Heeft jullie bedrijf ook behoefte aan..

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Wij bedenken

Concepten

Dit is waar het allemaal mee begint: het concept dat een oplossing moet gaan vormen voor jullie probleem of uitdaging. Custom of standaard.

Product presentaties

De presentatie van producten, en dan met name online, is enorm veranderd de afgelopen jaren. Veelal door de ontwikkelingen van 3D en wat hiermee mogelijk is.

Beurs presentaties

Fysiek ontmoeten op beurzen blijft een belangrijk aspect voor bedrijven. De mogelijkheid om hier nét wat verder te gaan geeft ons veel vrijheid om iets cools te bedenken.

Digitale innovaties

De mogelijkheden in 3D-presentaties gaan als een raket. Mooiere graphics, slimmere interfaces en nieuwe functies. Het is belangrijk bij te blijven en zelf ook mee te helpen aan deze innovatie.

Campagnes

Bij grotere projecten denken wij graag in campagnes. Het moet namelijk niet een te groot toeval zijn of jullie nieuwe 3D experience gaat werken of niet. Omschrijven, bouwen en meten werkt dan het best.

Slimme service

Om te zorgen dat de gemaakte presentatie optimaal blijft draaien en ook up-to-date content heeft, zorgen wij voor een passend voorstel voor het onderhoud ervan. Periodiek of op jullie aangeven.

Wij ontwerpen

Concept art

Wanneer we samen iets compleet nieuws gaan bedenken. Iets wat eerst nog intern gepresenteerd moet worden. Dit doen we met beelden die in een vroeg traject al tot de verbeelding spreken.

UI / UX

Een goed en doordacht ontwerp voor de interface en experience is onmisbaar in de opbouw van een nieuwe experience. Moderne tools maken dat een app al volledig in kaart kan worden gebracht, zonder een lijn code te hebben gezet.

Applicaties

Applicaties bestaan tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Of je er nou één ontwerpt, of drie welke gekoppeld moeten zijn, in de ontwerp-fase worden alle mogelijk uitdagingen er zoveel mogelijk uitgehaald.

Interactief

We maken applicaties die interactief zijn. Dit houdt in: inspelen op de behoefte van de gebruiker ervan. Om dit in te kunnen schatten is het belangrijk alles opties op voorhand uit te werken.

Responsive

Al onze experiences zijn standaard responsive, dat wil zeggen dat deze zich aanpassen aan het schermformaat van de gebruiker.

Multiplatform

Mobiel, online of lokaal. Wij hebben ervaring in de meest voorkomende platformen van deze tijd. Ook koppelingen naar bestaande systemen valt onder de mogelijkheden.

Wij ontwikkelen

3D optimalisaties

Voordat een 3D model gebruikt kan worden op mobiele apparaten, web of bijvoorbeeld voor AR en VR, zorgen wij dat deze zo geoptimaliseerd is dat er geen beperkingen meer zullen zijn.

Visualisaties

Digitaal gegenereerde afbeeldingen, ook wel renders genoemd. Tegenwoordig bijna niet meer van een foto te onderscheiden, maar wel duidelijk met hun eigen voordelen ten opzichte van fotografie.

Animaties

Videobeelden met behulp van 3D: hiermee kun je objecten of processen visualiseren die normaal niet of slecht te zien zijn. In 3D is het allemaal mogelijk.

AR + VR

Augmented en Virtual Reality zijn technieken die zich in de afgelopen jaren hebben bewezen als waardevolle presentatie-methodes met elk hun eigen toegevoegde waarde.