Hoe wij creativiteit en techniek in elk project balanceren voor een compleet en werkend resultaat

Mede door onze geweldige partners en opdrachtgevers, hebben wij de afgelopen jaren mogen werken aan geweldige en uiteenlopende projecten. Altijd vanuit het doel iets moois te maken of een probleem te verhelpen met behulp van een sprekende 3D experience.

Er is van alles mogelijk en daar geven we jullie op deze pagina graag een eerste inkijk in.

Standaard of custom?

Bij Letink Design draait alles om het maken van 3D-applicaties. Veel dingen zijn al een keer uitgedacht en kunnen we op basis van onze ervaring goed en efficiënt bouwen. We houden echter ook van uitdagingen, in de vorm van custom applicaties, of insluitingen van 3D in jullie bestaande workflow of digitale omgeving.

Projecten waar we trots op zijn

Soms krijg je de kans om met bedrijven samen te werken, met geweldige resultaten als gevolg. Soms nog beter dan op voorhand gewenst of bedacht. 

Een greep uit de projecten waaraan wij blijvend werken vind je op deze pagina. We proberen hier te laten zien wat visueel en technisch mogelijk is. Om de vertaalslag te maken naar jullie bedrijf, is een fysieke brainstorm of video-call vaak de snelste weg naar een antwoord. 

Heeft jullie bedrijf ook behoefte aan..

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Serife Evers (BUVA)

Video afspelen

Voor BUVA Homecare Systemen hebben wij een VR-concept ontwikkeld die elke beurs meegaat. Op deze manier kunnen zij complexe – en soms zelfs onzichtbare – systemen duidelijk en visueel maken voor hun potentiële klanten. 

Erwin Tuijtel (Alklima)

Video afspelen

Alklima is leverancier van klimaatsystemen. Kopers van dit product doen dit vooral vanwege de verhoging van het comfort die dit geeft aan hun binnenklimaat. Alklima zorgt ervoor dat deze apparaten er esthetisch ook nog eens mooi uit zien en visualiseert dit graag op voorhand via onze applicaties. 

Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.