Hoe wij creativiteit en techniek balanceren voor een geweldig resultaat

Mede door onze geweldige partners en opdrachtgevers, hebben wij de afgelopen jaren mogen werken aan geweldige en uiteenlopende projecten.

Altijd vanuit het doel iets moois te maken of een probleem te verhelpen met behulp van een 3D experience. Alles is mogelijk en dat laten we met plezier zien op deze pagina

Standaard of custom?

Bij Letink Design draait alles om het maken van 3D-applicaties. Veel dingen zijn al een keer uitgedacht en kunnen we op basis van onze ervaring goed en efficiënt bouwen. We houden echter ook van uitdagingen, in de vorm van custom applicaties, of insluitingen van 3D in jullie bestaande workflow of digitale omgeving.

Projecten waar we trots op zijn

Soms krijg je de kans om met bedrijven samen te werken, met geweldige resultaten als gevolg. Soms nog beter dan op voorhand gewenst of bedacht. 

Een greep uit de projecten waaraan wij blijvend werken vind je op deze pagina. We proberen hier te laten zien wat visueel en technisch mogelijk is. Om de vertaalslag te maken naar jullie bedrijf, is een fysieke brainstorm of video-call vaak de snelste weg naar een antwoord. 

GEA 3DaaS

WiTechs

Verbruggen

GEA Virtual Showroom

Coulisse_Project

Coulisse

Letink Design - Alklima kijk APP AR

Alklima

Forbo

DJM Foodprocessing

Niverplast

Laad meer

Rijssens Museum

Nijburg Industry

Brickpoint

Cube

Mosa

Heeft jullie bedrijf ook behoefte aan..

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Serife Evers (BUVA)

Video afspelen

Voor BUVA Homecare Systemen hebben wij een VR-concept ontwikkeld die elke beurs meegaat. Op deze manier kunnen zij complexe – en soms zelfs onzichtbare – systemen duidelijk en visueel maken voor hun potentiële klanten. 

Erwin Tuijtel (Alklima)

Video afspelen

Alklima is leverancier van klimaatsystemen. Kopers van dit product doen dit vooral vanwege de verhoging van het comfort die dit geeft aan hun binnenklimaat. Alklima zorgt ervoor dat deze apparaten er esthetisch ook nog eens mooi uit zien en visualiseert dit graag op voorhand via onze applicaties. 

Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.