Presenteer je machines op Interactieve wijze zoals Witechs.

WiTechs is een werktuigbouwkundig bedrijf, ze maken systemen voor het mechanisch ontkalken van draad en het coaten en reinigen van draad. Voor Witechs hebben wij een app ontwikkeld die WiTechs helpt met het beter, duidelijker en gedetailleerder uit te leggen van hun machines, geheel op interactieve wijze.

Witechs | Letink Design
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op
Letink Design - Witechs Letink Design - Witechs

Product Portfolio

De (Virtuele) Product Portfolio is een digitale sales & marketing tool waarmee bedrijven hun product digitaal en visueel kunnen tonen, presenteren, uitleggen en verkopen.

Door gepersonaliseerde, visueel overtuigende en relevante klantervaringen te bieden, zorg je ervoor dat ze zaken met jou willen doen.

Bekijk jouw machines overal

Onze interactieve verkooptools helpen teams om direct toegang te krijgen tot de meest actuele, relevante inhoud die is afgestemd op de wensen van jouw klant, deze te demonstreren en te delen. 

Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.