Een interactief 3D-model binnen je eigen websitepagina

De Rockwool webapplicatie promoot het nieuwe RockZero concept. De webapplicatie laat een realtime 3D model zien waarmee men inzien krijgt in de principes van RockZero. Met deze applicatie navigeer je eenvoudig door een Rockzero gebouw.
Letink Design | Rockwool
Letink Design | Rockwool

Interactieve 3D- modellen op elke website

De applicatie kan gemakkelijk wisselen tussen de verschillende interactie modi om de constructie van een Rockzero woning te bekijken of systeem specifieke USP’s weer te geven. Gebruikers kunnen zelf met het 3D model interactie voeren, en tevens een project voorstel aanvragen. De webapplicatie dient onderdeel te worden van de huidige website en toegangbaar op diverse browsers beschikbaar, voor zowel desktop als mobiel.

Website Integratie

Onze webapplicaties kunnen gepresenteerd worden als een standalone webpagina, maar ook geintegreerd binnen bestaande websites. Dit geeft onze klanten de volledige vrijheid om interactieve presentaties binnen hun eigen format te realiseren.
Letink Design | Rockwool

Elk bedrijf werkt anders. Zien wat dit voor jullie kan betekenen?

.
Letink Design | Rockwool
Letink Design | Rockwool
Letink Design | Rockwool

Alle voordelen
op een rijtje

Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.