Vergroot collecties met digitale presentaties

Het Rijssens Museum is een karakteristiek Twents stadsmuseum gevestigd in de Oosterhof. Het museum heeft een veelzijdige collectie en biedt informatie over de ontstaansgeschiedenis van de stad. 

 

Het Rijssens Museum heeft ons gevraagd om hun collectie uit te breiden middels digitale presentaties.

Rijssens Museum | Letink Design
Rijssens Museum | Letink Design

Digitaliseren van fysieke content

Wij hebben in samenwerking met museum zowel fysieke en oude digitale bestanden hernieuwd voor digitaal gebruik. Zo hebben wij oude media hernieuwd in kwaliteit voor gebruik in onze interactie media galerij. 

Tevens hebben wij fysieke schilderijen die op andere locaties tentoongesteld staan digitaal ingescand middels een 3D scanner. Op deze scans worden reflecties en reliëf van kwaststroken mee opgeslagen op hoge kwaliteit

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Fraaie meubelstukken voor in uw showroom

Wij bouwen intuïtieve media galerijen die op een leuke en interactieve manier producten aan jouw klanten toont. Deze presentaties worden voor je op maat gemaakt. Wij ontwerpen en verzorgen daarbij ook de fysieke meubelstukken die net wat extra impact levert. 

rijssens-museum

Meerwaarde door digitale toegankelijkheid

 

Het Rijssens museum is drie verdiepingen hoog, maar helaas is er geen ruimte voor een lift. Bezoekers die slecht te been zijn kunnen hierdoor niet het gehele museum bezoeken. Een virtual reality tour geeft deze bezoekers een kans het hele museum te zien. De tour wordt ondersteund met muziek en een voice-over die uitleg geeft over de ruimte waarin de bezoeker zich bevindt. Om gebruikers verder aan het denken te zetten is er een quiz in de tour verwerkt.

 

De virtuele tour is verder uitgebreid met een digitale toonzaal waar onze 3D gescande schilderijen 1-op-1 aan de bezoekers getoond worden.

Alle voordelen
op een rijtje

Wat kun je verwachten?

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.