Vergroot collecties met digitale presentaties

Rijssens Museum.

Het Rijssens Museum is een Twents stadsmuseum. Het museum heeft een veelzijdige collectie en biedt informatie over de geschiedenis van de stad. 

Het Rijssens Museum heeft ons gevraagd om hun collectie uit te breiden middels digitale presentaties.

Letink Design - Rijssens Museum
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op
Rijssens Museum | Letink Design

Digitaliseren van fysieke content

Wij hebben in samenwerking met museum zowel fysieke en oude digitale bestanden hernieuwd voor digitaal gebruik. Zo hebben wij oude media verbeterd voor gebruik in onze interactie media galerij. 

Wij hebben fysieke schilderijen digitaal ingescand met een 3D scanner. Op deze scans wordt reliëf van kwaststroken mee opgeslagen op hoge kwaliteit

Fraaie meubelstukken voor in uw showroom

Wij bouwen intuïtieve media galerijen die op een leuke en interactieve manier producten laat zien. Deze presentaties worden voor je op maat gemaakt. Wij ontwerpen en verzorgen daarbij ook de fysieke meubelstukken. 

rijssens-museum

Meerwaarde door digitale toegankelijkheid

Het Rijssens museum is drie verdiepingen hoog, maar helaas is er geen ruimte voor een lift. Bezoekers die slecht te been zijn kunnen hierdoor niet het gehele museum bezoeken. Een VR tour geeft deze bezoekers een kans het hele museum te zien.  Om gebruikers verder aan het denken te zetten is er een quiz in de tour verwerkt.

De virtuele tour is verder uitgebreid met een digitale toonzaal waar onze 3D gescande schilderijen 1-op-1 aan de bezoekers getoond worden.

Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.