Kies het juiste product via een online 3D configurator

Met het Remmershouse worden de klanten van Remmers online begeleid met het kiezen en bestellen van de juiste producten voor hun toepassing. Ze Ontdekken in een paar eenvoudige stappen de diverse oplossingen voor het bouwen, renoveren en onderhouden van hun woning. De applicatie stuurt de bezoeker vervolgens naar de juiste verkoper bij hen in de buurt en ze ontvangen meteen een offerte op maat.
Remmers-web-configurator | Letink Design
Remmers-web-configurator | Letink Design

Sterkte van 3D voor op web

Wij werken met real-time 3D modellen voor op web. Dit geeft de klant de mogelijkheid om bezoekers zelf te laten configureren. Dit is namelijk niet mogelijk bij voorgedefinieerde content.

Responsive

Bij onze webapplicaties houden wij rekening met het kijkgedrag van de vele bezoekers. Hierbij denken wij na over verschillende design en flow variaties tussen mobiele en desktop gebruikers. Ook houden wij rekening met een multilanguage module voor de internationale klanten
Remmers-web-configurator | Letink Design

Behoefte aan een op maat gemaakte web applicatie?

Remmers-web-configurator | Letink Design

Koppelen aan eigen software of CRM systeem

Wij hebben fase 1 van het Remmers house opgeleverd, echter heeft Remmers zijn enthousiasme over dit concept al uitgesproken en wordt er op dit moment gewerkt aan een uitbreiding van de applicatie. Eén van deze uitbreidingen is het koppelen van de ‘pay-off’ van het Remmers House aan hun bestaande CRM systemen. Hiermee wordt onze applicatie onderdeel van de workflow van onze klant, in plaats van een losstaande presentie tool.

Alle voordelen
op een rijtje

Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.