AR/VR voor beurzen en showrooms

Nijburg.

In samenwerking met Nijburg Industry Group hebben wij de digitale invulling mogen geven aan hun digitale hoek op de VSK.  AR en VR helpen account-managers hun producten en processen op een visuelere wijze uit te leggen aan geïnteresseerden.

Nijburg Industry | Letink Design

Maak beursapplicaties gemakkelijk mobiel

Wij kunnen beursapplicatie gemakkelijk en snel omzetten voor mobiel of tablet. Hiermee kunnen jullie op een leuke manier interactieve presentaties inzetten.

Uit ervaring weten wij dat een duidelijke visuele uitingen het sales proces drastisch zal verhogen, omdat klanten zich beter in jouw product in kan leven.

Nijburg Industry | Letink Design
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Voeg informatieve effecten toe aan uw 3D animatie

Vele technische producten bevatten niet-visuele eigenschappen die essentieel zijn om de werking van jouw product uit te leggen. Met onze 3D applicatie kunnen wij de werking van uw producten in 3D animeren en aanvullende ‘onzichtbare’ lagen visueel maken.

Letink Design 3D renders Letink Design 3D renders

Samen maken wij uw doelgroepen inzichtelijk

Veel van onze opdrachtgevers werken met grote, technische of lastig te vervoeren producten. Wij creëren digitale experiences die de voordelen van een fysieke beleving zo goed mogelijk evenaren.

Wij werken graag samen met onze klanten om zo de juiste presentaties te kunnen bouwen voor jouw doelgroepen.

Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.