Levensechte visualisatie van producten.

Mosa.

Mosa is een groot tegelbedrijf met ruim 130 jaar ervaring. Mosa biedt unieke tegelconcepten. Nieuw in het portfolio van Mosa zijn innovatieve, modulaire vormen.

Hiervoor hebben wij op een flexibele wijze hoge resolutie visualisaties gemaakt van diverse tegelontwerpen.

Mosa | Letink Design
Mosa | Letink Design

Wij maken visualisaties op maat

Met onze krachtige 3D visualisatie programma’s zijn wij in staat gemakkelijk en betaalbaar al jouw producten in beeld te brengen. De mogelijkheid van 3D gegenereerde beelden geeft jou de vrijheid om snel producten te visualiseren.

Deze vervanging van originele product-fotografie is eindeloos uit te breiden. Wij kunnen met een druk op de knop een visualisatie genereren van hetzelfde product in elke omgeving.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op
Mosa | Letink Design
Mosa | Letink Design
Mosa | Letink Design

Presenteer jouw beelden online
met onze webconfigurator

Presenteer al jouw visualisatie en producten gemakkelijk en overzichtelijk online. Je kunt onze webconfigurator namelijk simpel integreren in jouw bestaande website. 

Gebruik AR voor extra dimensie

Laat je klanten jouw producten in hun eigen omgeving projecteren met behulp van Augmented Reality.

Voor Mosa hebben wij een tegel generator applicatie gebouwd, welke de eindgebruiker in staat stelt om via hun mobiel of tablet de Mosa tegels op hun eigen vloer te plaatsen.

SITE MOCKUP
Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.