Kwalitatieve product-visualisatie die tot de verbeelding spreken

Mosa is een groot tegelbedrijf met ruim 130 jaar ervaring. Mosa biedt unieke tegelconcepten voor muren, vloeren, façades en terrassen. Nieuw in het portfolio van Mosa en onderdeel van de Core Collection zijn innovatieve, modulaire vormen. Hiermee voegt Mosa een nieuwe dimensie toe aan het ontwerpen van oppervlakken door eindeloze ontwerpmogelijkheden te bieden.

 

Mosa presenteerde onlangs hun nieuwe concept voor innovatieve en modulaire vormen. Hiervoor hebben wij op een flexibele wijze hoge resolutie visualisaties gemaakt van diverse tegelontwerpen. Wij kunnen eenvoudig en snel (gelaagde) productbestanden verwerken om zo je klanten een mooie referentie te laten zien van jouw collectie.

Mosa | Letink Design
Mosa | Letink Design

Wij maken visualisaties op maat

Met onze krachtige 3D visualisatie programma’s zijn wij in staat gemakkelijk en betaalbaar al jouw product variaties in beeld te brengen. De mogelijkheid van 3D gegenereerde beelden geeft jou de vrijheid om snel jouw producten in de juiste samenstelling in elk gewenste omgeving te plaatsen. Deze vervanging van originele product-fotografie is eindeloos uit te breiden. Zo kunnen wij de voor jou gebouwde product bibliotheek opschalen met nieuwe product en maken wij in een hand om draai een nieuwe omgeving. Wij kunnen met een druk op de knop een visualisatie genereren van hetzelfde product in een andere omgeving.
Mosa | Letink Design
Mosa | Letink Design
Mosa | Letink Design

Presenteer jouw beelden online
met onze webconfigurator

Presenteer al jouw visualisatie en producten gemakkelijk en overzichtelijk online. Je kunt onze webconfigurator namelijk simpel integreren in jouw bestaande website. 

Tevens kun je aparte URL’s maken voor jouw resellers waarin je zelf middels onze back-end selecties van jouw producten kunt opgeven.

Ook op zoek naar een partij voor al jouw product visualisaties?

Gebruik AR voor extra dimensie

Laat je klanten jouw producten in hun eigen omgeving projecteren met behulp van Augmented Reality.

Voor Mosa hebben wij een tegel generator applicatie gebouwd, welke de eindgebruiker in staat stelt om via hun mobiel of tablet de Mosa tegels op hun eigen vloer te plaatsen.

Mosa Viewer

Alle voordelen
op een rijtje

Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.