GEA IFFA Exhibition

Wij hebben meegebouwd aan het digitale deel van de beursstand van GEA, op de IFFA beurs in Frankfurt. Wij hebben hier verschillende interactieve 3D Experiences voor gemaakt, welke helpen hun machines nog beter, duidelijk en gedetailleerder uit te leggen. Dit waren 3 stuks 70 inch touch-schermen met hun machine-portfolio, 5 stuks touch-zuilen met USP-informatie per machine en een update op de bestaande AR-applicatie. Alles heeft 5 dagen onafgebroken gedraaid en bijgedragen aan veel inhoudelijke gesprekken.
GEA IFFA | Letink Design
Video afspelen

Ons werk op IFFA 2022

Deze video geeft een algemene indruk van de GEA-stand op de IFFA beurs. Een rondleiding met camera brengt je langs hun indrukwekkende machinepark en een aantal van onze 3D-applicaties. De toegevoegde waarde van deze applicaties is het tonen van aanvullende, technische content en werkingsprincipes (die je soms van buiten helemaal niet kunt zien) en ook het kunnen tonen van virtuele machines – op ware schaal – die niet fysiek op de beurs aanwezig zijn. Leuk is dat alle applicaties ná de beurs ook gewoon in de dagelijkse werkzaamheden gebruikt kunnen worden. Op een laptop, tablet of smartphone.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

GEA over de iSystem

Op deze video zie je een collega van GEA die zijn machine toelicht aan de hand van de iSystem. Dit systeem is custom voor GEA ontwikkeld om hun technische 3D-modellen in te kunnen laten zien. Met behulp van speciale filters, waaronder transparantie en animatie, kun je een heel goed beeld krijgen van hoe een product door de machine gaat. Dit onderdeel is juist hetgeen de bezoekers in geïnteresseerd zijn, en kan in combinatie met de fysieke machines dus perfect worden uitgelegd.
Video afspelen
Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.