Meerdere applicaties met één 3D model

Met ons 3D-as-a-Service concept (3DaaS) prepareren wij jouw 3D producten op zo’n manier dat de 3D modellen gemakkelijk toe te passen zijn in meerdere van onze applicaties. Zo hoef je niet meerdere keren te betalen voor het voorbereiden van jouw 3D modellen, maar kunnen wij snel jouw AR applicatie vervangen voor een webapplicatie of een 3D animatievideo. Hiermee willen wij graag dienen als jouw partner als het gaat om 3D presentaties.
gea_kleur-01
GEA - 3DaaS | Letink Design

Visualisaties en animaties van hoge kwaliteit

Wij helpen jou graag met het verzorg van 3D visualisaties en animaties vanaf concept tot aan realisatie. Met onze expertise denken wij mee aan het realiseren van jullie producten op een levensechte manier. Hierbij focussen wij ons vooral op de boodschap die je aan jouw doelgroep wilt vertellen.

Uniek VR belevingen

Virtual Reality is al lang niet meer alleen voor gamers. Deze techniek ziet nu steeds vaker doorgang in de zakelijke wereld als het gaat om training, educatie of productbeleving. Wij leveren VR presentaties om klanten of bezoekers producten op ware schaal te beleven in een ontworpen setting, waardoor de gebruiker even los gebonden wordt zijn/haar directe omgeving. Ook kunnen VR presentaties ingezet worden om personeel te trainen in het gebruik en onderhoud van jullie producten en wij kunnen met VR informatie verschaffen over jouw voorzieningen en locaties d.m.v. een 360 (web)tour.

Beschikbaar voor beurzen...

GEA is een bedrijf die op beurzen goed gerepresenteerd staan. Wij ontwerpen en verzorgen daarom niet alleen de digitale presentaties, maar ook de fysieke presentatie die daar bij hoort. De door ons ontworpen GEA I-System biedt bezoekers op een leuke en interactieve manier toegang tot informatie van GEA’s machines, die normalerwijs te groot zijn om mee te nemen. Middels een touchscreen kan men een 3D gemodelleerde versie van de machines bedienen, de machine laten bewegen en informatie (tekst, foto’s en video’s) opvragen.
Isystem_resized
GEA - 3DaaS | Letink Design

...en op web

Veelal is niet alleen de kwaliteit van de 3D presentaties belangrijk, maar ook het bereik ervan. Steeds meer van onze klanten hebben er behoefte aan om hun producten in 3D te laten zien via hun eigen website of social media kanalen. Daarom zijn wij onlangs gestart met uitrollen van onze realtime 3D webpresentaties en onze 360 product webviewers. Onze klanten kunnen hiermee kiezen of zij voor hoge visuele kwaliteit willen gaan of voor een brede configuratie vrijheid.

Ergens over sparren met een specialist?

GEA - 3DaaS | Letink Design
GEA - 3DaaS | Letink Design
GEA - 3DaaS | Letink Design
GEA - 3DaaS | Letink Design

Alle voordelen
op een rijtje

Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.