Meerdere applicaties met één 3D model

GEA 3DaaS.

Met ons 3D-as-a-Service concept (ook wel Full Service 3D) prepareren wij jouw 3D producten op zo’n manier dat de 3D modellen gemakkelijk toe te passen zijn in meerdere van onze applicaties.

Zo hoef je niet meerdere keren te betalen voor het voorbereiden van jouw 3D modellen..

Letink Design - GEA

Visualisaties en animaties van hoge kwaliteit

Wij helpen jou graag met het verzorg van 3D visualisaties en animaties vanaf concept tot aan realisatie. Met onze expertise denken wij mee aan het realiseren van jullie producten op een levensechte manier. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Unieke VR belevingen

Virtual Reality ziet nu steeds vaker doorgang in de zakelijke wereld als het gaat om training, educatie of productbeleving.

Wij leveren VR presentaties om klanten of bezoekers producten op ware schaal te beleven in een ontworpen setting, waardoor de gebruiker even los gebonden wordt zijn/haar directe omgeving.

Ook kunnen VR presentaties ingezet worden om personeel te trainen in het gebruik en onderhoud van jullie producten.

Beschikbaar voor beurzen...

GEA is een bedrijf die op beurzen goed gerepresenteerd staan. Wij ontwerpen en verzorgen daarom niet alleen de digitale presentaties, maar ook de fysieke presentatie die daar bij hoort.

De door ons ontworpen GEA I-System biedt bezoekers op een leuke en interactieve manier toegang tot informatie van GEA’s machines. Met een touchscreen kan je een 3D gemodelleerde versie van de machines bedienen.

Letink Design | Virtual Product
GEA - 3DaaS | Letink Design

...en op web

Steeds meer van onze klanten hebben er behoefte aan om hun producten in 3D te laten zien via hun eigen website of social media kanalen.

Daarom zijn wij bezig met uitrollen van onze realtime 3D webpresentaties en onze 360 product webviewers. Onze klanten kunnen hiermee kiezen of zij voor hoge visuele kwaliteit willen gaan of voor een brede configuratie.

GEA - 3DaaS | Letink Design
Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.