Presenteren van
A tot Z

Voor Forbo Flooring B.V. hebben bouwen wij een op-maat-gemaakte truck volgepakt met digitale presentaties, waarmee Forbo hun duurzame Marloleum brand kunnen promoten. De truck zal een jaar lang door verschillende landen in Europa rijden. Wij verzorgen het gehele project van A tot Z. Dit betekent niet alleen het bouwen van innoverende digitale presentatie, maar ook het opzetten en de aansturing van de truck die fysiek gaat rijden. Dit alles wordt in nauwe communicatie met Forbo gedaan om hun bedrijfsvisie en productkwaliteit te waarborgen.
Forbo

Concepting van digitaal en fysiek

Wij bouwen niet alleen 3D presentaties, maar wij helpen klanten met het uitdenken en realiseren van gehele presentatie concepten. Wij denken graag mee met onze klanten, zodat wij samen de juiste doelstellingen en doelgroepen bepalen. Ons streven is om presentaties te verzorgen, zowel fysiek als digitaal, waarmee zij hun doel op een mooie en duidelijke manier kunnen laten zien.

Interfacing voor een doel

Geen enkele applicatie is hetzelfde! Wij bedenken en bouwen onze applicatie  met een specifiek doel in gedachten. Onze grafisch & flow-technisch design wordt zorgvuldig ontwikkeld met oog op het gewenste te behalen feedback.

Geen tijdelijke applicaties

Wij vragen onze klanten om in de breedste zin na te denken waarvoor zij de presentaties willen gebruiken. Wanneer er een wens is om een applicatie in meerdere uitingen weer te geven, dan houden wij hier vanaf het begin rekening mee. Daarom hebben wij de applicaties voor Forbo multi-platform gemaakt. De applicatie zijn begeleidingsvrij gebouwd voor de lokale Roadshow, maar tevens zijn onze applicaties na de Roadshow inzetbaar voor op web.

Heeft u ook een creatieve uitdaging voor ons?

.

Tracking & leadgeneratie

Op verzoek kunnen wij data-tracking/analytics toevoegen aan onze applicaties. Deze tracking-indicatoren kan onze klanten informatie geven over het gebruik van de applicatie of inzicht geven over populaire (en minder populaire) producten. Al deze informatie wordt gebruikt om nieuwe leadgeneratie te creëren.

Alle voordelen
op een rijtje

Video afspelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.