Presenteren van
A tot Z

Forbo.

Voor Forbo Flooring B.V. hebben wij een op-maat-gemaakte truck volgepakt met digitale presentaties, waarmee ze duurzame Marloleum kunnen promoten.

De truck zal een jaar lang door verschillende landen in Europa rijden. Wij verzorgen niet alleen het bouwen van de presentaties, maar ook het opzetten en de aansturing van de truck.

Letink Design - Forbo Roadshow
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Concepting van digitaal en fysiek

Wij bouwen niet alleen 3D presentaties, maar wij helpen klanten met het uitdenken en realiseren van gehele presentaties. Wij denken graag mee met onze klanten, zodat wij samen de juiste doelstellingen en doelgroepen bepalen. Ons streven is om presentaties te verzorgen, zowel fysiek als digitaal, waarmee zij hun doel op een mooie en duidelijke manier kunnen laten zien.

Forbo-Roadshow | Letink Design
Forbo-Roadshow | Letink Design
Video afspelen

Interfacing voor een doel

Geen enkele applicatie is hetzelfde! Wij bedenken en bouwen onze applicatie  met een specifiek doel in gedachten. Onze grafisch & flow-technisch design wordt zorgvuldig ontwikkeld met oog op het gewenste te behalen feedback.

Geen tijdelijke applicaties

Wanneer er een wens is om een applicatie in meerdere uitingen weer te geven, dan houden wij hier vanaf het begin rekening mee.

Daarom hebben wij de applicaties voor Forbo multi-platform gemaakt. De applicatie is gebouwd voor de lokale Roadshow, maar tevens zijn onze applicaties na de Roadshow inzetbaar voor op web.

Forbo-Roadshow | Letink Design
Forbo-Roadshow | Letink Design
Forbo-Roadshow | Letink Design
Forbo-Roadshow | Letink Design

Tracking & leadgeneratie

Op verzoek kunnen wij data-tracking/analytics toevoegen aan onze applicaties. Deze tracking-indicatoren kan onze klanten informatie geven over het gebruik van de applicatie of inzicht geven over populaire (en minder populaire) producten. Al deze informatie wordt gebruikt om nieuwe leadgeneratie te creëren.
Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.