Presenteer jouw machines op Interactieve wijze

DJM ontwikkelt en produceert state-of-the-art productiemachines voor veeleisende, (inter)nationaal actieve producenten van fastfood, comfortfood en petfood.

DJM Food Processing is opgericht in 1978 en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een grote speler op de wereldmarkt van productiemachines voor fastfood, gemaksvoeding, petfood, vega-food en meer!

DJM | Letink Design
DJM | Letink Design

Virtuele product portfolio

De (Virtuele) Product Portfolio is een digitale Sales & Marketing tool waarmee bedrijven hun product digitaal en visueel kunnen tonen, presenteren, uitleggen en verkopen. Door uw klanten gepersonaliseerde, visueel overtuigende en relevante klantervaringen te bieden die WOW zijn en ervoor zorgen dat ze zaken met u willen doen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Bekijk jouw machines overal

Interactieve verkooptools helpen teams om direct toegang te krijgen tot de meest actuele, relevante inhoud die is afgestemd op de wensen van uw klant, deze te demonstreren en te delen. Behoeften, om de verkoopcyclus te verkorten en klantrelaties te verdiepen.

DJM | Letink Design
Wat kun je verwachten?

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.