Bekijk jouw nieuwe woning met de 360 webviewer

In samenwerking met het software ontwikkelaar Cube hebben wij voor Bouwinvest de 360 webviewer gebouwd. Met de 360 webviewer geven wij nieuwe huurders de mogelijkheid om op een interactieve manier hun toekomstige woning te bekijken. De nieuwe huurders kunnen in één oog opslag zien welke appartementen nog beschikbaar zijn en hoeveel die kosten. Voor dit project hebben wij zowel de 360 viewer als de afbeeldingen gemaakt.
Letink Design | Cube
Cube | Letink Design

Interactieve webpresentaties

In de huidige markt is een snelle informatie stroom fundamenteel. Wij krijgen daarom steeds meer aanvragen voor interactieve presentatie voor op websites. 3D presentaties op websites kunnen al snel te zwaar worden voor de gewone gebruiker. Daarvoor hebben wij een 360-viewer ontwikkelt die 3D simuleert met hoge kwaliteit beelden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op
Letink Design | Cube
Letink Design | Cube
Letink Design | Cube

3D hybrides

Wij maken 3D en 360 Hyrbid beelden voor onze klanten. Hiervoor combineren wij 3D gegeneerde beelden met fotografie. Onder fotografie verstaan wij met een camera opgenomen foto’s en/of video’s, maar ook drone beelden vanuit de lucht.

Alle voordelen
op een rijtje

Wat kun je verwachten?

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.