Automatiseren van high-end visualisaties en animaties

Coulisse is een wereldwijd toonaangevende toeleverancier van raambekleding voor zowel maatwerk als de doe-het-zelfmarkt. Ze staan bekend om hun inspirerende collecties en vooruitstrevende systeemoplossingen (jaloezien, rolgordijnen, plissegordijnen etc.). Coulisse zocht naar een creatieve oplossing om hun producten te kunnen laten zien, met name voor marketingdoeleinden. Met die gedachte hebben wij o.a. meerdere productrenders gerealiseerd.
Coulisse - digital flow | Letink Design
Coulisse - digital flow | Letink Design

Bibliotheek met multi-layered textures

Wij ontvangen en verwerken gescande product afbeeldingen in gelaagde textuur-bestanden. De gelaagde bestanden zorgen er voor dat jouw producten nog realistischer weergegeven worden in de visualisaties, omdat informatie zoals reflectie, transparatie,etc. mee opgeslagen worden. Wij bouwen, samen met de 3D modellen van de producten, een klant-specifieke bibliotheek op. Hiermee kan de klant gemakkelijk en snel nieuwe visualisaties van dezelfde producten bij ons aanvragen.
Coulisse - digital flow | Letink Design
Coulisse - digital flow | Letink Design
Coulisse - digital flow | Letink Design

Combineren van fysiek en digitaal

Wij combineren voor onze klanten op bestaande fotografie met digitale visualisaties om de drempel tussen huidig en nieuw te vervagen. Hiervoor renderen wij 3D modellen en texturen op een bestaande fotografische omgeving. Onder fotografische omgeving verstaan wij met een camera opgenomen foto’s en/of video’s, maar ook drone beelden vanuit de lucht.
Cou_Vijzel-0843B_before Cou_Vijzel-0843B_After

Past dit proces ook bij jullie bedrijfsaanpak?

mick-5300-resized-01

Werken richting een partnership

De productrenders die wij ontwikkelen, laat de detaillering van de producten van Coulisse op een visueel aantrekkelijke manier zien. Normaal gesproken worden producten getoond door middel van fotografie, maar het voordeel van een productrender is dat er makkelijk aanpassingen gedaan kunnen worden wanneer dat nodig is. Ook kan de detaillering beter worden uitgelicht door middel van de productrender. In combinatie met de opgestelde klant-bibliotheek zijn wij een langdurige partnerschap met Coulisse aangegaan als hoofdleverancier voor hun 3D presentaties.
Coulisse - digital flow | Letink Design
Video afspelen

Alle voordelen
op een rijtje

Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.