Automatiseren van visualisaties

Coulisse.

Coulisse is een wereldwijde leverancier van raambekleding voor zowel maatwerk als de doe-het-zelfmarkt. Ze staan bekend om hun inspirerende collecties en vooruitstrevende systeemoplossingen.

Coulisse zocht naar een creatieve oplossing om hun producten te kunnen laten zien. Met die gedachte hebben wij o.a. hun productrenders gerealiseerd.

Letink Design - Coulisse - Digital Flow
Coulisse - digital flow | Letink Design

Bibliotheek met multi-layered textures

Wij verwerken gescande product afbeeldingen in gelaagde textuur-bestanden. De gelaagde bestanden zorgen er voor dat jouw producten nog realistischer weergegeven worden in de visualisaties.

Wij bouwen, samen met de 3D modellen van de producten, een bibliotheek op. Hiermee kan de klant gemakkelijk en snel nieuwe visualisaties van dezelfde producten bij ons aanvragen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Combineren van fysiek en digitaal

Wij combineren voor onze klanten op bestaande fotografie met digitale visualisaties om de drempel tussen huidig en nieuw te vervagen. Hiervoor renderen wij 3D modellen en texturen op een bestaande fotografische omgeving. 

Cou_Vijzel-0843B_before Cou_Vijzel-0843B_After
Coulisse - digital flow | Letink Design
Coulisse - digital flow | Letink Design
Coulisse - digital flow | Letink Design

Werken richting een partnership

Normaal worden producten getoond door middel van fotografie, maar het voordeel van productrenders is dat er makkelijk aanpassingen gedaan kunnen worden wanneer dat nodig is.

In combinatie met de opgestelde klant-bibliotheek zijn wij een langdurige partnerschap met Coulisse aangegaan als hoofdleverancier voor hun 3D presentaties.

Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.