Download de juiste texturen met onze Gevelstenen configurator

Brickpoint is één van de grote namen als het gaat om het verzorgen van gevelstenen aan de bouwindustrie. Hun vele jaren aan ervaring en klantgerichte service geven aannemers en architecten de mogelijkheid om uit een groot scala aan gevelstenen te kiezen. In hun toonzaal beschikken zij over alle sorteringen van de Nederlandse steenfabrikanten aangevuld met een selectie van buitenlandse steenfabrikanten.

Wij hebben deze toonzaal aangevuld met een gevelstenen configurator. Hierbij hebben wij het voor je gemakkelijk gemaakt, door 2000 verschillende gevelstenen op kleur en type/structuur te sorteren. Met de gevelstenen configurator kun je fysieke gevelstenen in de toonzaal toevoegen aan jouw winkelmandje. Vergelijken en bestellen van gevelstenen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Letink Design | BrickPoint
Letink Design | BrickPoint

Inzien en wijzigen van uw bestelling vanaf eigen kantoor

Klantvriendelijkheid is één van de speerpunten van Brickpoint. De klanten beschikken dan ook met hun persoonlijke inlogcode over de mogelijkheid om hun bestellingen op kantoor nogmaals in te zien en te wijzigen via onze online web-configurator. De klanten kunnen rustig de gehele collectie nogmaals bestuderen en wijzigen. Deze wijzigingen worden vervolgens automatisch naar de verkoopafdeling van Brickpoint gestuurd en verwerkt worden.
Letink Design | BrickPoint
Letink Design | BrickPoint
Letink Design | BrickPoint

Elk bedrijf werkt anders. Zien wat dit voor jullie kan betekenen?

Download texturen voor uw 3D projecten

De gevelstenen configurator genereert seamless gevelstenen texturen, welke architecten en aannemers kunnen gebruiken om in hun 3D tekenpakketten toe te voegen en geweldige visualisaties van hun projecten te kunnen realiseren.
Letink Design | BrickPoint
Letink Design | BrickPoint
Letink Design | BrickPoint
Letink Design | BrickPoint

Alle voordelen
op een rijtje

Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.