De kracht van
Augmented Reality

Mitsubishi.

De Mitsubishi Alklima Thuis-app geeft de mogelijkheid om op een slimme manier jouw ideale airco of warmtepomp te vinden aan de hand van een aantal vragen.

Vervolgens kun je deze machine door middel van Augmented Reality bekijken op ware grootte in je eigen omgeving.

Letink Design - Alklima thuis app
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op
Alklima project art_Tekengebied 1

Probeer het zelf!

De Alklima KIJK-app AR heeft een nieuwe naam en design gekregen: Thuis-app.

Het design is vernieuwd en er is een functie aan de AR applicatie toegevoegd. Natuurlijk kan men nog steeds de Mitshubishi collectie aan warmtepompen en airco-units bekijken in Augmented Reality. 

Wij bouwen apps op maat

Wij kunnen onze basis AR applicatie naar wens uitbreiden met functies die het verkoop van jouw producten zal versterken. 

Onze applicaties worden voor jou op maat gemaakt!

Alklima-thuis-app | Letink Design
Alklima Different Color Units

Geef je klanten opties

Geef je klanten de mogelijkheid om zelf jouw producten te kunnen configureren. Na het plaatsen van het product bieden wij de gebruikers de mogelijkheid om de kleuren en types aan te passen naar wat past in de desbetreffende ruimte waarin de gebruiker werkt. Wanneer het plaatje klopt, kan het resultaat ook opgeslagen en gedeeld worden. Verder kan er contact worden opgenomen met jullie verkoopafdeling voor aanvullende vragen of offertes.

Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.