De kracht van
Augmented Reality

De Alklima Thuis-app geeft de mogelijkheid om op een slimme manier jouw ideale airco of warmtepomp te vinden aan de hand van een aantal vragen. Vervolgens kun je deze machine door middel van Augmented Reality bekijken op ware grootte in je eigen omgeving. Dit geeft een reëel beeld van hoe het eindresultaat eruit gaat zien.
Alklima-thuis-app | Letink Design

Wij bouwen apps op maat

Wij kunnen onze basis AR applicatie naar wens uitbreiden met functies die het verkoop van jouw producten zal versterken. Wil je een capaciteiten calculator, een dealer locator of een pdf-viewer voor jouw technische documentatie? Onze applicaties worden voor jou op maat gemaakt!
Alklima-thuis-app | Letink Design
Alklima Different Color Units

geef uw klanten opties

Geeft je klanten de mogelijkheid om zelf jouw producten te kunnen configureren. Na het plaatsen van het product bieden wij de gebruikers de mogelijkheid om de kleuren en types aan te passen naar wat past in de desbetreffende ruimte waarin de gebruiker werkt. Wanneer het plaatje klopt, kan het resultaat ook opgeslagen en gedeeld worden. Verder kan er contact worden opgenomen met jullie verkoopafdeling voor aanvullende vragen of offertes.

Ook benieuwd wat augmented reality voor uw producten kan betekenen?

Alklima Kijk APP-downloaden

Probeer het zelf!

De Alklima KIJK-app AR heeft een nieuwe naam en design gekregen: Thuis-app. De design is vernieuwd en er is een ‘dealer locator’ functie aan de AR applicatie toegevoegd. Natuurlijk kan men nog steeds de Mitshubishi collectie aan warmtepompen en airco-units bekijken in Augmented Reality. De applicatie heeft nu een extra link met het bestelproces van de website. Na het opstellen van jouw situatie, kun je de selectie aan apparaten middels één code in de AR applicatie bekijken en bedienen.

Alle voordelen
op een rijtje

Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.