Loading...
experience center in Rijssen2018-10-14T17:17:43+00:00

Project Description

Voortman Steel Group

concept / virtual reality / online

Voortman Steel Construction is een staalbedrijf in Rijssen dat zich specialiseert in het realiseren van kwaliteitsprojecten op het gebied van industrie, systeembuilding en renovaties. Ze zijn een van de prominentere fabrieken op het gebied van staal constructies. In de fabriek wordt gebruik gemaakt van grote en gevaarlijke machines. Voortman wilde deze machines graag laten zien aan hun potentiële klanten, maar omdat dit gevaarlijk kon zijn, was dit niet altijd mogelijk. Daarom hebben wij de machines vastgelegd op beeld en in een applicatie gezet. Zo kan Voortman aan al hun klanten de werking van de machines laten zien.

Staalmachines van
Voortman Staal

EEN KIJKJE IN HET INDRUKWEKKENDEL
EXPERIENCE CENTER IN RIJSSEN

BEKIJK IN 360!
omschrijving

Virtuele tour door de staalfabriek

De gebouwde applicatie geeft een korte tour door de fabriek. De 360 video opnames geven een goed beeld van het fabrieksproces en de verschillende machines die aanwezig zijn in het gebouw. Elke machine kan apart worden uitgelicht.

Uniek beeldmateriaal

Bij sommige apparaten hebben we ook in de machine kunnen filmen. Op die manier kan de werking van de machine op een nog betere manier worden getoond. De app was met name gemaakt om de functionaliteit van de apparatuur weer te kunnen geven.

proces

Virtuele tour door de staalfabriek

We zijn een dag naar de fabriek toe gegaan om elke machine apart vast te kunnen leggen met een 360 video camera. De machines zijn van binnen en van buiten gefilmd. Vervolgens is al het beeldmateriaal aan elkaar gestitcht wat de rondleiding verzorgt.

sparren over je eigen project?

CONTACT OPNEMEN!

UNIEKE BEELDEN

Navigeren

Toelichting bij elke machine wordt verzorgd door informatietegels. Via het menu kan de gebruiker door alle machines heen bladeren en uitkiezen waar hij of zij op dat moment naar wil kijken.

resultaat

Virtuele tour door de staalfabriek

Het resultaat is een mobiele applicatie die onder andere gebruikt is tijdens een beurs in Texas.

contact

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Dave.

Dave Letink

EIGENAAR/ONTWERPER

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >