Project omschrijving

Mosa

concept / animatie / visualisatie / virtual reality

Mosa is een groot tegelbedrijf met ruim 130 jaar ervaring. Mosa biedt unieke tegelconcepten voor muren, vloeren, façades en terrassen. Voor dit bedrijf bouwen wij een innovatieve, iOS en Android applicatie.

omschrijving

Vervangen van fysieke samples

Wereldwijd stuurt Mosa samples van hun wand- en vloertegels naar hun klanten, zodat zij een indruk kunnen krijgen van wat Mosa te bieden heeft. Echter, is het met behulp van een klein monstertje moeilijk voor te stellen, hoe een te betegelen woning er in het echt uit gaat zien. Daarom bouwen wij een nieuwe VR en AR applicatie.

proces

Virtual reality en augmented reality

De applicatie biedt zowel VR (virtual reality) als AR (augmented reality) mogelijkheden. Door middel van VR kan de gebruiker virtueel getransporteerd worden naar een pand dat betegeld is met de keuze van de klant. Zo krijgt de klant een goede impressie van hoe de tegels op grote schaal kunnen worden gebruikt.

De AR technologie, biedt de gebruiker de mogelijkheid, om de gewilde tegels te selecteren en vervolgens te projecteren in de eigen ruimte. Met behulp van AR wordt er virtueel een soort laag met Mosa tegels over de huidige muren of vloeren van de gebruiker aangebracht. Hierdoor kan de gebruiker direct zien hoe de Mosa tegels eruit zouden zien in zijn eigen pand.

sparren over je eigen project?

CONTACT OPNEMEN!
resultaat

iOS en Android applicatie

Het resultaat is een iOS en Android applicatie, dat zowel virtual reality als augmented reality support. Hiermee kan Mosa gemakkelijk presenteren hoe de tegels in de praktijk eruit zullen zien.

Benieuwd naar het resultaat? Check de website https://www.mosa.com/en/phttps://www.mosa.com/en/services/online-tools/viewer#markersages/viewer.

contact

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Ires.

Irès Stolte

SENIOR PROGRAMMEUR

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >