Project omschrijving

Mosa. Tiles

virtual reality / presentatie

Mosa is een groot tegelbedrijf met ruim 130 jaar ervaring. Mosa biedt unieke tegelconcepten voor muren, vloeren, façades en terrassen. Voor dit bedrijf bouwen wij een innovatieve, iOS en Android applicatie.

Architect@Work

MOSA PRESENTEERDE DIT CONCEPT TIJDENS
DE ARCHITECT@WORK BEURS IN LYON

omschrijving

Architect@Work

Bij de Architect@Work beurzen hebben bedrijven een kleine driehoekige stand van 2.5 x 2.5 meter. Mosa zocht een manier om het stand oppervlak te vergroten door middel van VR. Mosa beschikt over een 25 meter lange beurswand welke ze ‘virtueel’ wilden meenemen naar de Architect@Work beurzen. Hierop is een VR presentatie ontwikkeld.

VIRTUAL REALITY

proces

360 graden foto’s

Er is iedere meter een 360 foto genomen van de fysieke wand. Op bepaalde standpunten zijn er meerdere foto’s genomen om ook de draaiende delen weer te geven. Alle foto’s zijn vervolgens verwerkt in een VR presentatie waarbij de gebruiker langs de wand kan teleporteren, draaiende delen kan omdraaien en via info-punten details kan opvragen van de desbetreffende tegel.

sparren over je eigen project?

CONTACT OPNEMEN!
resultaat

Standalone VR presentatie

Het resultaat is een standalone VR presentatie die wij hebben geleverd, inclusief 2 computers en 2 Oculus VR sets. Tijdens Architect@Work in Lyon werd deze presentatie als eerst gebruikt.

contact

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Ires.

Irès Stolte

SENIOR PROGRAMMEUR

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >