Project omschrijving

Coulisse

concept / virtual reality / online / presentatie

Coulisse is een wereldwijd toonaangevende toeleverancier van raambekleding voor zowel maatwerk als de doe-het-zelfmarkt. Ze staan bekend om hun inspirerende collecties en vooruitstrevende systeemoplossingen (jaloezien, rolgordijnen, plissegordijnen etc.). Coulisse heeft ons gevraagd opnames te maken tijdens de vierjaarlijkse deelname aan de R+T Messe Stuttgart.

Meekijken tijdens
de beurs

ERVAAR DE BEURSOPSTELLING ALSOF
JE ER ZELF BENT GEWEEST

BEKIJK IN 360!
omschrijving

R+T Stuttgart

Coulisse staat jaarlijks op de Messe R+T in Stuttgart waar zij groots uitpakken. We hebben voor Coulisse een online webtour van hun beursopstelling gemaakt om verhinderde klanten alsnog kennis te laten maken met deze geweldige beurs. Samen met audio en video interactie krijgen de gebruikers een goed beeld van de opstelling, net alsof ze er zelf zijn geweest.

proces

Naar de beurs

We hebben een uitgebreid script uitgeschreven van de op te nemen locatie en de interessante punten vastgesteld. Daarna zijn we naar Stuttgart gegaan om op de locatie de 360 foto opnames te maken. Vervolgens zijn de beelden bij ons op kantoor verwerkt en hebben wij er een webtour van gemaakt. Deze webtour is aangevuld met verschillende informatie zoals voice-over audio en actieve videobeelden.

sparren over je eigen project?

CONTACT OPNEMEN!
resultaat

Webtour

Het resultaat is een mooie webtour, welke ingebouwd kan worden in hun eigen website of online gedeeld kan worden via onder andere Facebook.

contact

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Gerald.

Gerald Grootelaar

ONTWERPER/VISUALISATOR

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >