Project omschrijving

Building Holland 2019

april 2019

In april stonden we op de Building Holland beurs om onze oplossingen op het gebied van interactieve 3D presentaties te presenteren aan Bouwend Nederland. We hebben hier de focus gelegd op onze nieuwe innovaties in AR en VR aangezien hier de functionele mogelijkheden steeds groter worden. Dit wil zeggen, dat het niet alleen bijdraagt aan een mooie uitstraling in uw bedrijf of stand, maar ook daadwerkelijk zorgt voor kortere doorlooptijden, bespraring van kosten en duidelijker communicatie.

Omdat er ook klanten van ons op de beurs stonden, konden we geïntereseerden meenemen om te laten zien hoe zij onze producten inzetten.

Een voorbeeld hiervan is BUVA: zij kunnen doormiddel van VR potentiële klanten een rondleiding geven door een woning waarin hun producten naar voren komen en, waar nodig, een aanvullende uitleg wordt gegeven. Alles o.b.v. de wens en kennis-niveau van de klant.

Alklima Klimaatsystemen, importeur van Mitsubishi Electric in Nederland, laten de binnen- en buitenunits van hun airco-systemen zien op ware grootte op de locatie van de klant. Dit is mogelijk door AR in te zetten, welke de machines 1:1 projecteert in de slaapkamer of op het dak van de potentiële klant.

De brandstof van deze beurs kwam van Illy koffie, waarmee we een samenwerking hadden.

Onder het motto: creatieve oplossingen behoeven goede koffie, hebben we deze 3 dagen veel leuke gesprekken kunnen hebben en afspraken gemaakt voor de toekomst!

BEKIJK DE VIDEO

meer nieuws?

VOLGENDE NIEUWSBERICHT