Project omschrijving

Building Holland 2018

concept / animatie / virtual reality / presentatie

Building Holland is een jaarlijks terugkerend evenement voor de bouw- en vastgoed sector. Het doel van het evenement is het vergroten van de samenwerking en kwaliteit in de bouw- en vastgoedsector en op die manier deze sectoren een grote stap vooruit te helpen. Dit jaar was aan ons de taak om een aantal projecten te realiseren, die een extra boost geven aan de innovativiteit van de presentaties op de beurs.

Building Holland
RAI Amsterdam

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR
VERSCHILLENDE STANDHOUDERS

BEKIJK IN 360!
omschrijving

Nieuw beursconcept

Onze toevoeging aan de Building Holland beurs was in 2018 tweeledig. Allereerst brachten wij een nieuw concept naar de beurs, namelijk de VR-cinema. Daarnaast zijn we weer met onze eigen stand aanwezig geweest op Building Holland 2018.

proces

VR Cinema

Tijdens Building Holland worden meerdere innovatieve ontwikkelingen binnen de bouwsector op grote podia gepresenteerd. Wij hebben een van deze presentatieruimtes gebruikt voor onze VR cinema. In de VR cinema waren drie projecten te zien: het ABN Paviljoen, The Green House en het Musis Sacrum. Meerdere mensen konden gelijktijdig gebruik maken van dezelfde applicatie en zij kregen een virtuele tour door een van de drie gebouwen.

 

Beursstand

Bij onze eigen beursstand zijn de drie presentaties van de VR cinema, individueel getoond. Via een VR applicatie kan de gebruiker een van de projecten kiezen en die via de Oculus Rift bekijken. De projecten die zijn getoond zijn vastgelegd met 360 graden foto’s. Geanimeerde elementen zijn toegevoegd om navigatie en informatieverstrekking te bevorderen.

sparren over je eigen project?

CONTACT OPNEMEN!
resultaat

Innovatieve beurs-solutions

Het resultaat is tweeledig: een VR cinema en een applicatie voor onze beursstand waarin drie grote projecten van de exposanten zullen worden getoond.

contact

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Dave.

Dave Letink

EIGENAAR/ONTWERPER

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >