Project omschrijving

Alklima Klimaatconcepten

concept / visualisatie / interactief / presentatie

Alklima is een exclusief importeur van Misubishi Electric Living Environment Systems. Alklima biedt advies en begeleiding aan o.a. installateurs en adviseurs als het gaat om het leveren van hoogwaardige klimaatsystemen en complete leveringsprogramma’s.

Alklima als retournerende klant heeft ons gevraagd een unieke presentatie te maken voor op de Building Holland Beurs 2018 waarbij hun visie voor een ‘‘road-to-all-electric’’ wederom naar voren komt.

3D geprinte
gebouwen

OP DE TAFEL STAAN 3D GEPRINTE GEBOUWEN
VAN 4 SECTOREN DIE ZIJ BEDIENEN

omschrijving

Building Holland Beurs

De presentatie betreft een digitaal aangestuurde tafel met daarop 3D geprinte gebouwen van 4 sectoren die hun bedienen. Het concept is om deze sectoren vanuit een centraal gesteld product, door middel van beamers in de tafel, op te lichten. Het Ecodan product voedt volledig elektrisch de gebouwen van een comfortabel binnenklimaat.

proces

Het samenstellen van de tafel

Na het opstellen van een script, ontwerpen wij de tafel en bepalen wij, samen met onze specialisten, het projectieoppervlakte voor de animatie. Deze animatie wordt met oog op het script en concept gemaakt. Uiteindelijk wordt de presentatie in zijn geheel getest en installeren wij het op de locatie.

sparren over je eigen project?

CONTACT OPNEMEN!
resultaat

Unieke presentatie

Het resultaat is een mooie, maar vooral unieke presentatie die vanaf afstand bezoekers zal ver- leiden om naar de stand te komen. Vanaf dichtbij vertelt de interactieve tafel een duidelijk ver- haal over de visie van de klant. De tafel kan natuurlijk vaker gebruikt worden.

contact

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Gerald.

Gerald Grootelaar

ONTWERPER/VISUALISATOR

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >

benieuwd naar andere cases?

NAAR OVERZICHT
VOLGENDE CASE >