Home - Online apps

De mogelijkheden van online applicaties

Apllicaties toegewijd aan een bepaald doel binnen jullie organisatie, welke door middel van het internet eenvoudig up-to-date gehouden kunnen worden.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Online apps | Letink Design
Online apps | Letink Design

Online apps

In de huidige markt is een snelle informatie stroom fundamenteel. Veelal is niet alleen de kwaliteit van de 3D presentaties belangrijk, maar ook het bereik ervan. Steeds meer van onze klanten hebben er behoefte aan om hun producten in 3D te laten zien geïntegreerd via hun eigen website of social media kanalen. Daarom zijn wij onlangs gestart met uitrollen van onze realtime 3D webpresentaties en onze 360 product webviewers. Onze klanten kunnen hiermee kiezen of zij voor hoge visuele kwaliteit willen gaan of voor een brede configuratie vrijheid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op
Alle voordelen
op een rijtje
Webviewer
Configurator
AR/foto
Online apps | Letink Design
Wanneer online apps gebruiken?

We kijken graag met name naar wie jij met jouw product wilt bereiken en waar we ons op moeten concentreren met betrekking tot marketing. Niet elk product heeft hetzelfde promotiemateriaal nodig. Online apps worden uitsluitend gebruikt als niet-begeleide verkoop- en marketingpresentaties. Ze worden ingezet als marketingtool om gebruikers vooruit te informeren over jouw product en als contactlegging voor latere salestrajecten. Of zelfs om de gebruiker te stimuleren met een directe verkoop ter plekke.

Sterkte van realtime 3D voor op web
Wij werken met real-time 3D modellen voor op web. Realtime 3D geeft de gebruiker een extra dimensie aan interactiviteit. Realtime 3D wordt voornamelijk ingezet voor complexe producten waar het weergeven van vele mogelijkheden en opties de voorkeur verkrijgt boven een hogere visueel uiterlijk. Wij prepareren jouw 3D model op zo’n manier dat het meerdere opties van jouw product kan weergeven. Dit geeft de bezoeker de mogelijkheid om zelf het product te configureren voor informatieve of verkoop doeleinden. Dit is namelijk niet mogelijk bij voor gedefinieerde content.
Online apps | Letink Design
Online apps | Letink Design
Maak een onuitwisbare indruk met onze webviewer
Indien je het belangrijk vindt om jouw producten om een sprekende manier aan jouw bezoekers te presenteren, dan is onze webviewer perfect voor jou. Wij maken meerdere hoge kwaliteit visualisaties rondom het 3D model van jouw product en voegen die vervolgens samen in onze applicatie. Bezoekers kunnen in 360 graden om jouw product heen kijken. Met deze tool zijn jouw producten gemakkelijk en overzichtelijk online beschikbaar voor de wereld.
Gerelateerde projecten
Online apps | Letink Design

Verbruggen

Letink Design - GEA virtual showroom

GEA Virtual Showroom

Online apps | Letink Design

Witechs

Online apps | Letink Design

DJM Foodprocessing

Online apps | Letink Design

Rockwool

Online apps | Letink Design

GEA IFFA

Voordelen
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Online apps | Letink Design
Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.