Toepassen van Mixed Reality in jouw bedrijfsprocessen?

Mixed Reality is de perfecte combinatie van de fysieke wereld om je heen en een digitale 3D-laag. Het concept is simpel: Digitale informatie of anders onzichtbare onderdelen toevoegen óver de werkelijkheid. Op deze wijze kun je digitale documentatie, welke normaal verspreid ligt over een server of het internet, vanuit één bron ophalen waar en wanneer je wilt. De Hololens wordt gekoppeld aan haar omgeving, waarna het exact de op dat moment benodigde informatie zal vertonen. De Hololens is een medium voor interactieve content. Dit betekend dat het niet zomaar een video of pdf laat zien, maar juist op de input en het kennisniveau van de gebruiker, zijn informatie afgeeft en inspeelt op de gegeven feedback.
Mixed Reality | Letink Design

Onboarding & Training

Dit onderdeel is specifiek bedoeld voor het invullen van interne trainings-trajecten binnen jullie bedrijf. Met de applicatie ‘Guides’ voor Hololens, kunnen werknemers nieuwe vaardigheden en complexe montagetaken leren met holografische en stapsgewijze instructies. Op dusdanige wijze dat werknemers de training op betrouwbare wijze kunnen voltooien zonder een persoonlijke trainer.

Vraag het onboarding document via de button hieronder aan om te zien of deze techniek aansluit bij jullie werkzaamheden.

Maintenance & Support

Dit onderdeel is specifiek bedoeld voor het invullen van onderhoud en customer support trajecten binnen jullie bedrijf. De mogelijkheid bestaat om ’standaard’ handelingen (bv. bij storings-codes) te laten verhelpen met behulp van de applicatie ‘Guides’. Wanneer een standaard oplossing niet werkt, dan kan een werknemer of klant via de applicatie ‘Remote Assist’ voor Hololens externe medewerkers in staat stellen een probleem in realtime te laten zien en samen op te lossen. Dit kan met behulp van Virtuele notities in beeld om kritieke informatie te delen en uit te leggen.

Vraag het onboarding document via de button hieronder aan om te zien of deze techniek aansluit bij jullie werkzaamheden.
Mixed Reality | Letink Design
Mixed Reality | Letink Design

Is Mixed Reality wat voor mij?

We hebben hierboven uitgelegd in welke situatie wij MR toepassen in de industriële sector. We weten dat elk bedrijf zaken anders doet, dus om zeker te weten of een vraagstuk op te lossen is met MR, kunnen we het best in gesprek gaan. Dit kost doorgaans een halve dag en vergt wat inzicht in de huidige, technische processen. Vraag een demo aan voor fysieke voorbeelden die aansluiten bij jullie vraagstuk.

Interesse om met Mixed Reality aan het werk te gaan?

Toegevoegde waarde

Effectiever trainen

Het trainen van bestaand of nieuw personeel op ieders eigen niveau en zonder fysieke trainer.

Up-to-date info

Door een digitale koppeling aan uw content management systeem, zal de trainings-informatie op alle apparaten actueel zijn.

Snelheid

Door duidelijke 3D-visualisatie van complexe onderdelen of real-life situaties, kunnen zaken sneller opgepakt worden.

Risico beperken

Door gevaarlijke situaties op voorhand al te trainen, worden echte ongelukken op de werkvloer voorkomen.

Bespaar reistijd

Bespaar geld door reistijd uit te sparen. Meer problemen kunnen op afstand worden opgelost met Remote Assist.

Betere engagement

Door de situaties levensecht na te bootsen, zal een werknemer prettiger en leuker de informatie tot zich nemen.

Verschillende kennis-niveaus

De software kan op basis van gemeten kennisniveau de uitleg van een vraagstuk update naar behoefte.

Analytics

De software meet en zal daardoor analyses kunnen uitbrengen over problemen in de training t.b.v. het verbeteren ervan

Facts & figures

grotere efficiëntie
0 %
minder reizen
0 %

De 4 stappen tot een eerste pilot

Storyboard + onboarding

In deze fase zetten we de huidige situatie en eventuele problemen of klantwensen op papier.

Software bepaling

Hier wordt een advies uitgebracht voor de te gebruiken applicaties vanuit bovenstaande onboarding

Hardware bepaling

De benodigde hardware voor de gekozen software en het bedrijfsprofiel wordt bepaald.

Implementatie + training

Wanneer alles voorbereid is, kan er geïmplementeerd worden in praktijk.

Guides voor Hololens

Video afspelen
Met de applicatie ‘Guides’ voor Hololens, kunnen werknemers nieuwe vaardigheden en complexe montagetaken leren met holografische en stapsgewijze instructies. Op dusdanige wijze dat werknemers de training op betrouwbare wijze kunnen voltooien zonder een persoonlijke trainer.

Remote Assist voor Hololens

Video afspelen
Wanneer een standaard oplossing niet werkt, dan kan een werknemer of klant via de applicatie ‘Remote Assist’ voor Hololens externe medewerkers in staat stellen een probleem in realtime te laten zien en samen op te lossen.
Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.