De mogelijkheden van interactieve handleiding

3D-modellen kunnen ingezet worden als vervangers van de fysieke producten, om zo overal ter wereld eenvoudig een training of uitleg op te zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Interactieve handleiding | Letink Design
Interactieve handleiding | Letink Design

Interactieve handleiding

Complexe producten behoeven natuurlijk uitleg als het gaat om de installatie of gebruik. Hiervoor maak je als bedrijf hoogstwaarschijnlijk diverse handleidingen en/of uitleg video’s. Het nadeel van dat soort media is dat het al snel verouderd raakt. Er worden nieuwe stappen aangemaakt door voortschrijdend inzicht, het product heeft meerdere updates gekregen, er zijn nieuwe vertalingen nodig, etc. Onze interactieve handleiding bieden hier een uitkomst in. Deze digitale handleidingen voor zowel eindgebruikers en als trainingsmateriaal voor (nieuwe) medewerkers of resellers. Onze applicaties kunnen zowel lokaal als online ingezet worden, maar ze zijn altijd verbonden met onze database. Hierdoor kunnen wij de handleidingen gemakkelijk voor aanpassen en uitbreiden, waardoor jouw handleiding altijd up-to-date is. Dus geen problemen meer met oude gedrukte boekjes die kwijt of kapot raken.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op
Letink Design Mobile app
Handleidingen voor eindgebruikers
Met het eenvoudig scannen van een QR code op jouw product of op de doos, krijg een eindgebruiker meteen toegang tot de interactieve handleiding. Onze applicaties kunnen gebruik maken van diverse 2D en 3D content. Hierdoor zal het niet alleen leuk zijn voor de gebruiker, maar wij kunnen ook meerdere levels van hulp instellen. Zo wordt een gebruiker niet ondergedompeld door een vloedgolf aan informatie, maar kan de gebruiker zelf kiezen op welk onderdeel hij/zij meer hulp nodig heeft. De handleiding kan online beschikbaar gemaakt worden, maar ook in een voor jou ontworpen mobiele app. Een persoonlijke app kan de klant aanvullende opties bieden, zoals automatisering, herinneringen voor onderhoud d.m.v. push notificaties, snelle bestel en contact opties, etc. Maar net zo belangrijk voor jouw data-tracking (analytics) waarmee jij jouw producten en diensten kunt verbeteren.
Handleidingen voor training
Wil jij een nieuwe medewerker of een reseller trainen hoe hij/zij met jouw product om moet gaan, maar het kost te veel tijd om elke keer weer opnieuw een trainer beschikbaar te maken? Dan kun je gebruik maken van onze handleidingen voor training. Afhankelijk van jouw budget kun je er voor kiezen om een mobiele/tablet applicatie af te nemen, of indien je jouw trainee de volledige vrijheid wilt geven probeer dan de Hololens bril. Wij verzorgen hierbij begeleiding en ondersteuning voor het opzetten en onderhouden van jouw handleidingen.
Interactieve handleiding | Letink Design
Gerelateerde projecten
Interactieve handleiding | Letink Design

Verbruggen

Letink Design - GEA virtual showroom

GEA Virtual Showroom

Interactieve handleiding | Letink Design

Witechs

Interactieve handleiding | Letink Design

DJM Foodprocessing

Interactieve handleiding | Letink Design

Rockwool

Interactieve handleiding | Letink Design

GEA IFFA

Voordelen
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Interactieve handleiding | Letink Design
Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.