De mogelijkheden van content management

Wanneer uw bedrijf zelf 3D-modellen ontwikkeld voor de Design & Engineerings fase, maar deze ook inzet of van plan is in te zetten voor andere doeleinden, zoals Sales of Marketing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Content management | Letink Design
Content management | Letink Design

Content management

Wij begrijpen dat een uniforme uitstaling van al uw visuele uitingen fundamenteel zijn voor een overtuigende en professionele uitstraling. Door onze 3D-as-a-Service (3DaaS) concept kunt u gemakkelijk en snel eerder aangeleverde modellen inzetten voor andere presentatie doeleinden. Wij prepareren uw 3D modellen op zo’n wijze dat die slechts niet alleen aan één uiting verbonden is, maar voor meerdere doeleinden ingezet kunnen worden. Wij slaan uw reeds geprepareerde 3D modellen op in onze klantenbibliotheek met het doel dat u niet nog een keer hoeft te betalen voor de preparatiekosten. Wij kunnen daarmee sneller en goedkoper meerdere visuele uitingen voor u creëren. Of zelfs wanneer u een visuele uiting gelieve bij een andere partij uit wilt zetten, kunnen wij u een 3D pakketje aanleveren met de meest gangbare 3D exports.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op
Alle voordelen
op een rijtje
3Daas
VPP
Analytics
Content management | Letink Design
Bibliotheek met multi-layered textures

Bent u een product ontwikkelaar? Dan is onze content management bibliotheek een geweldige aanvulling voor u. Wij kunnen uw gescande stoffen omzetten naar een breed geaccepteerde 3D textuur. Wij ontvangen en verwerken gescande product afbeeldingen in gelaagde textuur-bestanden. De gelaagde bestanden zorgen er voor dat jouw producten nog realistischer weergegeven worden in de visualisaties, omdat informatie zoals reflectie, lichtdoorlatendheid, etc. mee opgeslagen worden. Wij bouwen, samen met de 3D modellen van de producten, een klant-specifieke bibliotheek op. Hiermee kan de klant gemakkelijk en snel nieuwe visualisaties van dezelfde producten bij ons aanvragen.

Heeft u nog geen ervaring met het scannen van uw stoffen? Geen probleem! Wij kunnen u in contact brengen met de juiste partijen en zullen u helpen met het beoordelen van de bruikbaarheid van de aangeleverde scans.

Werken richting een partnership

Wij werken graag aan mooie projecten voor leuke klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat een langdurige relatie tussen twee partijen op den duur alleen maar voordelen heeft. Omdat beide partijen weten wat ieder van elkaar kan verwachten, zullen er geen nare verrassingen zijn, kan werk sneller uitgevoerd worden en wordt een gezamenlijke niveau van kwaliteit gewaarborgd. Onze content management speelt hier een grote rol in. Wij zien het dan ook al het investeren op een juiste bibliotheek aan de voorkant essentieel voor het opbouwen en onderhouden van een duurzame partnership.

Content management | Letink Design
Gerelateerde projecten
Content management | Letink Design

DJM Foodprocessing

Content management | Letink Design

Rockwool

Content management | Letink Design

GEA IFFA

Content management | Letink Design

Mosa

Letink Design | Projects

Cube

Content management | Letink Design

Brickpoint

Voordelen
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Content management | Letink Design
Wat kun je verwachten?

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.