animaties

3D animaties
3D motion graphics
360 animaties
productanimatie
timelapse

voordelen

Animaties zijn er in verschillende soorten en op verschillende manieren in te zetten, of het nu gaat om een specifiek gevoel of een verduidelijking van een specifiek onderdeel. Dit is waar elke animatie het beste uit de verf komen. Met een animatie kunt u verhalen vertellen, processen tot in detail uit de doeken gedaan worden, en u de kijker een bijzonder gevoel geven. Een animatie kan door veel platformen worden gebruikt zoals op beurzen, YouTube en mobiele apparaten. Ons doel is het maken van gave, creatieve en unieke beelden die helemaal op uw wensen en doelen zijn toegespitst.

animaties
afstemming

Een animatie kan een toevoeging zijn aan een bestaande video of een opzichzelfstaand avontuur. Animaties kunnen worden voorzien van teksten, voice-overs of geïntegreerde USP’s. Animaties maken wij samen met u. Uw wensen hebben een grote invloed, evenals onze creatieve input. Door deze samenwerking wordt uw idee of wens vormgegeven op de meest visueel aantrekkelijke, krachtige en duidelijke manier. Onze animaties zijn voor elk platform geschikt, en we staan er altijd voor open om de mogelijkheden te bespreken.

proces

Het maken van een animatie gebeurt altijd in een aantal fases. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een script en/of storyboard, het grafische ontwerp, het USP design en het uitdenken van audio- en voiceover effecten. Door u mee te nemen in deze fases, bent u altijd op de hoogte van waar aan wordt gewerkt.

Kortom, elke animatie is overzichtelijk en duidelijk, origineel en functioneert als het op een unieke manier laten zien van uw producten en ideeën.

animaties
meer weten?

bekijk hieronder een projectvoorbeeld van Kondor Wessels

wij kunnen nog veel meer!

ALLE DIENSTEN!