Prachtig allemaal, maar wat levert het mij op? Dat lees je op deze pagina

Bij Letink Design kunnen we onze werkzaamheden grofweg opdelen in 2 categorieën: presentaties voor events of beurzen (met als hoofddoel: het trekken van de aandacht), en presentaties die bijdragen aan de verhoging van bv. het aantal leads, de verkoopkans, het niveau of de kwaliteit van communiceren of juist de verlaging van de kosten of doorlooptijd.

Toegevoegde waarde, waarom anders?

Wat ons onderscheidt van een ander, is dat bij ons alle projecten iets moeten toevoegen aan die van jullie. Dit kan soms zo simpel zijn als het creëren van een crowd stopper, die enkel de show moet stelen op een beurs, of een online configurator die keihard moet zorgen voor een verhoging van leads of de conversie hiervan.
Added value | Letink Design

Traditioneel of virtueel?

Video-calls en screensharing zijn vanzelfsprekend geworden, maar dit maakt het presenteren van uw product er niet gemakkelijker op. Foto’s en video’s dekken niet altijd de lading waar uw potentiële klant mogelijk wel om vraagt. 

Door het creëren of optimaliseren van 3D-data, kunnen complexe of zware 3D-modellen eenvoudig en flexibel worden verwerkt tot interactieve configuratoren, online presentaties, mobiele apps, virtuele beurzen of de vaak bekende 3D visualisaties en animaties. 

Voordelen: waarom over naar virtueel?

Door het optimaliseren of creëren van uw 3D-database, kunnen presentaties worden gerealiseerd in een fractie van de tijd en op elk gewenst moment. 

Het maken van 3D-presentaties op deze wijze is snel, voordelig en vooral ook flexibel, zonder dat er op kwaliteit ingeleverd hoeft te worden. 

Grote, nieuwe lanceringen of de kleinste wijzigingen aan het product. Je hoeft deze nu niet meer op de weegschaal van kosten en planning te leggen. Wanneer de workflow staat, zijn deze variabelen vooraf bepaald. 

Added value | Letink Design
Added value | Letink Design

Van technisch 3D-model naar Sales en Marketing tools

Waar we zien dat 3D-modellen vaak worden gebruikt voor ontwerp en engineering, willen we deze meer waarde geven door ze in te zetten in de ondersteuning van Sales en Marketing. U kunt eenvoudig uw producten presenteren in een realistische kwaliteit, op diverse platforms (van mobiel tot web) en in verschillende formaten om de juiste informatie te tonen waar op dat moment naar wordt gevraagd in het contact met jullie klanten. 

Elk bedrijf werkt anders. Zien wat dit voor jullie kan betekenen?

Meer halen uit je 3D-content

 

Voor onze klanten werken wij het liefst in de rol van 3D-partner. Dus geen lange offerte-trajecten of complexe briefings, maar duidelijke afspraken en een workflow op voorhand bepaald. 

Op deze manier creëren wij 3D presentaties die matchen met jullie wensen en eisen. Hierdoor kunnen wij jullie verzoeken vlot omzetten naar een resultaat, binnen de vooraf besproken planning en budget. 

Dit noemen wij ook wel 3D as a Service (3Daas). De ultieme afspraak het de management van uw 3D-presentaties. 

Added value | Letink Design
Video afspelen

Alle voordelen
op een rijtje

Kosten/tijd besparend

De doorlooptijd is vele malen korter, omdat alles digitaal gebeurt. Dit drukt de kosten ook enorm ten opzichte van traditionele methoden met bijvoorbeeld foto of video.

Kwaliteit

Digitale modellen zijn gemakkelijker te beheren en up-to-date te houden dan traditionele methoden. De ‘digitale’ studio staat altijd klaar en is niet gevoelig voor invloeden van buitenaf.

Flexibiliteit

Doordat alles bij ons op kantoor gemaakt kan worden, zijn wij niet afhankelijk van externe factoren. Hierdoor kunnen wij snel (vaak al binnen een dag) de gewenste presentaties gereed maken.

Digitaal delen

Wanneer je te maken hebt met meerdere producten of collega-bedrijven, dan kun je de gemaakte, digitale code kopiëren. Zo kunnen meerdere team-leden profiteren van de gemaakte app.

Waar wacht je nog op?

We snappen natuurlijk dat er nog veel vragen kunnen zijn om jullie eigen project op te starten, maar de voordelen hebben we hopelijk duidelijk kunnen maken hierboven. Feit is dat de mogelijkheden van 3D enorm zijn en wij binnen de juiste omgeving zeker een toegevoegde waarde kunnen leveren binnen jullie processen.
Wat kun je verwachten?
Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf? Met de gratis Quickscan ontvang je advies voor jouw 3D vraagstuk.

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.