De mogelijkheden van 3D visualisatie

Voor het visualiseren van dingen die er (nog) niet zijn. 3D-modellen worden gebruikt voor het ontwerp en engineeren van iets nieuw; met een visualisatie kun je dit object levensecht laten lijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
3D visualisatie (toepassing) | Letink Design
3D visualisatie (toepassing) | Letink Design

3D visualisatie

Met onze krachtige 3D visualisatie programma’s zijn wij in staat gemakkelijk en betaalbaar al uw product variaties in beeld te brengen. De mogelijkheid van 3D gegenereerde beelden geeft u de vrijheid om snel uw producten in de juiste samenstelling in elk gewenste omgeving te plaatsen. Deze vervanging van originele product-fotografie is eindeloos uit te breiden. Wij kunnen uw ideeën omzetten in scherpe en stijlvolle visualisaties. Zo kunnen wij op elk moment en in elk formaat de voor u gebouwde product bibliotheek opschalen met nieuwe product en maken wij in een hand om draai een nieuwe omgeving. Wij kunnen met een druk op de knop een visualisatie genereren van hetzelfde product in een andere omgeving. Zo maken we onder andere artist impressions, animaties, grafische ontwerpen, pre-visualisaties, 360 renders en hybrides hiervan. Alles met hetzelfde doel: het visueel maken van data.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

3D visualisatie (toepassing) | Letink Design

360 graden beelden en hybrides

Wij maken 3D en 360 hybride beelden voor onze klanten. Hiervoor combineren wij 3D gegeneerde beelden met fotografie. Onder fotografie verstaan wij met een camera opgenomen foto’s en/of video’s, maar ook drone beelden vanuit de lucht.

Gerelateerde projecten

Voordelen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
3D visualisatie (toepassing) | Letink Design
Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.