De mogelijkheden van 3D configurator

Met een 3D configurator kun je heel gericht een product configureren dat naadloos aansluit op de wensen van de klant.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
3D configurator (toepassing) | Letink Design
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op
3D configurator (toepassing) | Letink Design

3D configurator

Bij onze 3D configurator ligt de focus op de vrijheid in het configureren. Wij gebruiken een 3D model van uw producten en programmeren alle mogelijkheden in i.c.m. de bijhorende bedragen. Het gebruik van 3D geeft de eindgebruiker veel inzicht in uw product doordat hij/zij volledig om het product heen kan draaien en verschillende optie aan en uit kan zetten. Tevens biedt 3D het voordeel dat de werking van de machine uitgelegd kan worden door het ter plekke te laten bewegen (animeren).

Matrix configurator

Een matrix configurator is handig indien u niet per se veel configureerbare opties hebt, maar als u meerdere producten hebt die u in een bepaalde ruimte of met meerdere kleurcombinaties in hoge kwaliteit weer wilt geven. Hiervoor worden visualisaties gemaakt van alle mogelijke combinaties. Deze beelden worden in onze configurator geladen en gekoppeld aan de juiste criteria. Wij kunnen ook de visualisaties voor u maken, zodat u helemaal ontzorgd wordt.

3D configurator (toepassing) | Letink Design
3D configurator (toepassing) | Letink Design
Resellers

Wilt u uw producten beschikbaar maken voor uw resellers? Dat kan! Wij hebben een back-end waarmee u in kunt loggen en een configurator voor uw reseller aan kunt maken. U kunt kiezen welke producten en omgevingen voor uw reseller beschikbaar mogen zijn. Vervolgens kunt u het de naam en logo van uw reseller opgeven. U kunt ook meerdere configurators voor uzelf of een reseller aanmaken. Dit kan handig zijn als er alleen een bepaalde collectie of thema getoond dient te worden.

Gerelateerde projecten
Voordelen
Benieuwd naar de mogelijkheden?
3D configurator (toepassing) | Letink Design
Wat kun je verwachten?
In twee stappen naar een advies op maat

Vul hieronder in wat voor jou van toepassing is en ontvang direct een vrijblijvend en op maat advies voor jouw 3D vraagstuk.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de markt en van ons bedrijf.